ТИПОВИ НА РЕСТОРАН И БИФЕ ВАГОНИ
ARm
MZ  1st class coach with buffet 51 65 84-10 000-7 51 65 84-10 000-7
Бифе вагон од серија ARm UIC-X произведен 19xx год. во ГОША - Смедеревска Паланка
RIC, 1 класа, максимална брзина 120 km/h, парно &1000V~17Hz & 1500V~50Hz & 1500V= & 3000V=.
photoкликни на сликата за поголема фотографија
 
Владимир © 2008