Header image
 
 

КЛУБ НА ЉУБИТЕЛИ НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

НАСКОРО КЛУБ НА ЉУБИТЕЛИ НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА
Клуб 30-09-2014
На 30 септември годинава се состана Инцијативниот одбор за формирање на Здружение на граѓани – Клуб на љубители на железниците во Македонија.
Иницијативниот одбор подготви Иницијатива за формирање на Клубот, наложи изготвување на предлог на Статут на истиот, односно иницијатива за свикување на оснивачко собрание кое треба да се одржи на 17 ноември годинава – ден кога се одбележува 70-годишнината од формирањето на Македонските државни железници – МДЖ.
.

Предлог - СТАТУТ
Statut06-11-2014
Предлог - СТАТУТ Клуб на почитувачи на железниците во Македонија.

формат PDF фаил, 235 KB

Добродојдена е секоја сугестија од Ваша страна.
photoкликни на сликата за отварање на PDF фајлот

ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ
club08-11-2014
Прелиминарен договор е собранието да се одржи на 17-11-2014 год (понеделник) во 19:30 часот во салата на жкуд Владо Тасевски десно од влезот на МЖ Инфраструктура.
photoкликни на сликата за поголема фотографија

ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ
Основачко собрание 17-11-2014

Одржано е Основачко собрание на
„Клуб на љубители на железниците во Македонија“.
photoкликни на сликата за поголема фотографија

ПРИСТАПНИЦА
pristapnica19-11-2014
Пристапница - Клуб на љубители-почитувачи на железниците во Македонија.
формат PDF фаил, 96 KB

Вашата пристапница во овој момент може да се испрати на следната адреса:
Владимир Петков, Букурешка 123а, 1000, Скопје
photoкликни на сликата за отварање на PDF фајлот
 
Владимир © 2008