Header image
 
 
КУМАНОВО

Станица

Железничка станица во северниот дел на Македонија во близина на границата со Србија на железничкиот коридор X.
Положба од Скопје према Табановци на 35.7 km. станица со 4 колосека.
тел: +389 (0)31 423310
Кординати на станицата 42° 7'48.30"N и 21°41'6.04"E
локација
Куманово - Kumanovo
Куманово - Kumanovo
Куманово - Kumanovo
 
Владимир © 2008